FEDERAȚIA DE BASCHET A PUS PUNCT SEZONULUI 2019-2020. NU S-AU ACORDAT TROFEE!

Federația Română de Baschet a decis să pună punct sezonului competițional 2019-2020. Decizia a fost luată în cadrul Consiliului Director întrunit la data de 19 mai 2020.

„Consiliul Director constata imposibilitatea continuării Ligii Naționale de Baschet (masculin si feminin) și a Ligii I, din cauza pandemiei de Covid – 19, și dispune cu unanimitate de voturi încetarea sezonului competițional 2019-2020 al LNBM, LNBF și Liga I, cu clasamentele în vigoare la data suspendării competițiilor de către Comitetul pentru Situații de Urgență, din 12 martie 2020, fără decernarea titlurilor de campioană națională. Prezenta decizie intră în vigoare începând cu data de 22 mai 2020, acordând astfel tuturor participantelor din LNBM, LNBF si Liga I, posibilitatea de a-și rezolva în această perioadă toate aspectele organizatorice”.

În urma acestei decizii, directorul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște  a declarat: Am luat la cunoștință decizia Consiliului Director al Federației Române de Baschet. Am fost de acord și considerăm că a fost o hotărâre corectă. De asemenea, consider că board-ul FRB a procedat corect neacordând titlurile de campioană în acest sezon. Suntem de părere că o hotărâre similară trebuia luată și în cadrul Federației Române de Volei.”, a precizat Cristian Savu.

Sursa: www.csmtargoviste.ro

 

3822 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
30 MAI 2020, COVID-19 – VEZI SITUAȚIA DIN ROMÂNIA!

Până astăzi, 30 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.133 de cazuri de persoane...