Ambasadorul Republicii Kazahstan a vizitat municipiul Târgoviște, însă a ocolit autoritățile locale. Vezi cu cine s-a întâlnit!

Ambasadorul Republicii Kazahstan a vizitat municipiul Târgoviște, însă a ocolit autoritățile locale. Vezi cu cine s-a întâlnit!

Președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, dl. Valentin Calcan, a primit, astăzi, 15 iunie 2020, vizita E.S. Nurbakh RUSTEMOV, ambasadorul Republicii Kazahstan în România, în scopul identificării unor soluții de creștere a volumului schimburilor comerciale.

Vizita E.S. Nurbakh RUSTEMOV a prilejuit un schimb foarte important de opinii privind situația economică, temele în discuție pe agenda de lucru vizând debutul unei relații de bună colaborare dintre cele două instituții, având ca obiectiv principal analizarea stadiului cooperării economice dintre județul Dâmbovița și Kazahstan.

Sustinem investițiile în Dâmbovița și în acest sens sprijinim orice demers în legătură cu dezvoltarea mediului de afaceri județean!, a declarat Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Din informațiile noastre, Excelența Sa și-a început ziua cu o vizită la Arhiepiscopia Târgoviștei, unde a fost primit de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon. 

Este pentru prima oară când un Ambasador vine în județul Dâmbovița fără să se întâlnească cu președintele Consiliului Județean sau cu primarul municipiului Târgoviște.

AUTOR: Adrian G.