You are currently viewing DARA, revelația muzicii din Bulgaria, lansează piesa Fire!

DARA, revelația muzicii din Bulgaria, lansează piesa Fire!

DARA, cea mai în vogă artistă din Bulgaria, revine cu o nouă piesă edgy, Fire. Melodia este o combinație inedită pop-trap, care confirmă încă o dată faptul că DARA este unică în țara ei. După succesul internațional pe care l-a înregistrat cu piesele My Time și Darbie, artista a continuat colaborarea cu producătorul român MONOIR și pentru Fire.

Versiunea în limba bulgară a piesei a intrat, imediat după lansare, direct pe locul al doilea în topul radiourilor din Bulgaria. În ceea ce privește platformele digitale, melodia este în acest moment #7 pe Apple Music Bulgaria și #12 pe Spotify Bulgaria.

video
play-rounded-fill

În anul 2018, DARA a câștigat premiul pentru cea mai bună artistă la „Bulgarian Annual Music Awards”, iar toate piesele lansate de ea până în prezent au ocupat locuri importante în topul radiourilor din Bulgaria:

– Ella Ella, #2 pentru 11 săptămâni consecutiv
– Darbie, #1 pentru 4 sătpămâni consecutiv
– Kvo Ne Chu, #1 pentru 12 săptămâni consecutiv
– Nedei, #1 pentru 14 săptămâni consecutiv

Clipurile de pe canalul artistei de YouTube însumează peste 70 de milioane de vizualizări, iar în social media are sute de mii de urmăritori. Totodată, DARA este prima artistă din Bulgaria care a apărut pe coperta revistei Cosmopolitan.