CUM SĂ CHEMI TÂRGOVIȘTENII LA SEDIUL PARTIDULUI, SĂ LE IEI DATELE PERSONALE ȘI SĂ LE PROMIȚI CĂ-I VEI AJUTA CÂND VEI AJUNGE PRIMAR?

CUM SĂ CHEMI TÂRGOVIȘTENII LA SEDIUL PARTIDULUI, SĂ LE IEI DATELE PERSONALE ȘI SĂ LE PROMIȚI CĂ-I VEI AJUTA CÂND VEI AJUNGE PRIMAR?

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România la primăria municipiului Târgoviște, a adus în fața concetățenilor săi 3 proiecte pe care și-a propus să le realizeze, în situația puțin probabilă în care ar ajunge primar. Surprinzător pentru noi este faptul că Bozieru pare că vrea să profite de această perioadă de pre-campanie și invită târgoviștenii la sediul partidului pentru a-și depune dosarele care le-ar permită să primească un sprijin financiar sau medical. Din păcate, dosarele conțin datele personale ale acestora, permițând astfel PRO România să-și facă o bază de date: Începând de mâine, cei interesați își pot depune dosarele la sediul PRO România, din Bd. I. C. Brătianu, Bloc D2, parter. Dosarele trebuie să conțină:
• Certificat de naștere sau carte de identitate
• Document de identitate al reprezentantului legal
• Document eliberat de un medic specialist (recomandare medicală), afirmă Bozieru.

Pentru a discuta și în termeni pragmatici despre primul său proiect, Cosmin Bozieru vine cu precizarea că: „la inițiativa mea a luat ființă grupul de acțiune locală Târgoviștea Egalității de Șanse, prin care municipiul Târgoviște are posibilitatea accesării a 5 mil. de euro, bani europeni nerambursabili, pentru investiții în aceste zone. Se vor construi un bloc de locuință, o grădiniță și 2 creșe, un loc de joacă pentru copii și se or asfalta străzile din zonele defavorizate. Fișele de proiect depuse au fost avizate de A.D.R. Subnuntenia și în cel mai scurt timp vor deveni proiecte mature, care să schimbe imaginea orașului nostru”, proiectul urmând să fie pus în aplicare în următorii 2 ani.
Al doilea proiect implică facilitarea tinerilor pentru obținerea de servicii medicale ortodontice: „se numește Zâmbet de Copil și facilitează accesul copiilor din municipiul Târgoviște, cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani la serviciile medicale ortodontice, prin aplicarea de aparate ortodontice fixe, cu scopul prevenirii afecțiunilor dentare și a menținerii unui organism sănătos.” De acest serviciu vor beneficia copiii din municipiu, identificați cu probleme dentare, pe baza recomandării medicului stomatolog din cabinetele școlare sau alt cabinet specializat. Proiectul se va adresa în primă fază unui număr orientativ de 1000 de copii.
Al treilea proiect se numește Lumea Prin Ochi de Copil și are în vedere alocarea unui sprijin financiar de maxim 500 de lei per beneficiar, copiilor cu vârste între 1 și 17 ani.
Cosmin Bozieru trimite de asemenea un mesaj de încurajare locuitorilor din municipiul Târgoviște: „vom continua să vă prezentăm în zilele următoare proiecte concrete de dezvoltare economică, socială și culturală, pentru că noi suntem PRO România Târgoviște și ținem doar cu târgoviștenii.”
AUTOR: Bogdan Preda