DOI ANI DE LA TRECEREA LA CELE VEȘNICE A LUI ION STAN – MESAJ IMPRESIONANT AL LUI RADU POPA

DOI ANI DE LA TRECEREA LA CELE VEȘNICE A LUI ION STAN – MESAJ IMPRESIONANT AL LUI RADU POPA

Astăzi, se împlinesc doi ani de la brusca trececere la cele veșnice a celui ce a fost deputatul Ion Stan, președintele PSD Dâmbovița. Cel care a ținut să ne amintească tuturor este Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița, care a transmis un mesaj emoționant:

A fost un om deasupra timpului său. Un patriot autentic și un suporter necondiționat al idealurilor naționale. A iubit democrația și a asumat valorile ei chiar și atunci când a înțeles că prețul libertății este libertatea însăși.
Astăzi se împlinesc doi ani de la moartea sa prematură.
Chiar și așa, ne-au rămas de la el exemplul unui patriotism care transcede propria ființă și lupta pentru idealurile stângii în vremuri în care social-democrația trăia din gesturi simbolice.
Ne lipsește vorba lui domoală și limpede precum și claritatea ideilor. Ne-a lăsat un model care ne-a transformat ireversibil pe cei care l-am asimilat și ne-a făcut incompatibili cu jocurile opace desfășurate azi de personajele care stau camuflate în spatele unor etichete.
Astăzi, când unii trădători pretind de la foștii lor colaboratori mai mult respect în baza unor relații fals amicale, cred ca e cazul să își amintească și să nu uite niciodată că manufactura care l’a nenorocit pe Ion Stan e o coproducție a celor care azi au pus bazele Pro Romania și care lucrau-atunci ca și acum- în aceiași echipă. A fost o execuție politică pe bază de denunțuri scrise sub identitatea unor “martori protejați”. Dar viața va face dreptate chiar atunci când nimeni nu mai crede…, a scris pe Facebook Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița.