You are currently viewing Târgoviște: Peste 19.000 de târgovișteni au semnat pentru susținerea candidaților PSD la alegerile locale

Târgoviște: Peste 19.000 de târgovișteni au semnat pentru susținerea candidaților PSD la alegerile locale

Mâine,  Partidul Social Democrat-Organizația Târgoviște va depune, la Biroul electoral de circumscripție, candidaturile pentru portofoliul de primar, dar și candidaturile pentru cei care vor fi consilieri locali municipali.

La Târgoviște,  din partea PSD, la funcția de primar va candida actualul edil, Cristian Daniel Stan, pe care sondajele îl arată ca având un avantaj real în comparație cu ceilalți competitori politici, iar pentru portofoliile de consilieri locali municipali se vor înscrie 27 de candidați, nume cunoscute în peisajul politic dâmbovițean sau persoane nou intrate în politică. Dintre aceștia îi amintim pe actualii viceprimari, Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, pe directorul Bibliotecii Județene Dâmbovița,  Erich Agnes, directorul Complexului Turistic de Natație,  Ciprian Prisăcaru.

Totodată, vor fi depuse și listele de susținători, pe suport de hârtie,  iar, în această seară, primarul în funcție,  candidatul PSD, a anunțat că peste 19.000 de târgovișteni au semnat pe listele PSD.

,,Multumim pentru incredere celor peste 19.000 de targovisteni care ne-au acordat semnaturile de sustinere! Ne simtim onorati si obligati in acelasi timp!”, a postat acesta pe pagina personală de Facebook.