Localități dâmbovițene lovite de viitură! Apa a năvălit în gospodării!

Localități dâmbovițene lovite de viitură! Apa a năvălit în gospodării!

Fenomenele meteorologice deosebit de extreme, înregistrate în Dâmbovița, aduc cu sine pagube materiale considerabile, pe care echipele de intervenție și detașamente ale ISU Dâmbovița încearcă sa le țină sub control.

În apropierea municipiului Târgoviște, în Valea Voievozilor, zona Hanul Voievozilor, un copac prezintă pericol atât pentru cetățeni cât și pentru traficul rutier, acesta fiind înclinat, sprijinindu-se pe cablurile de curent. A intervenit și operatorul de furnizare a energiei electrice care a oprit alimentarea cu curent iar un echipaj de intervenție cu autospeciala pentru lucru la înălțime a ajutat la îndepărtarea copacului.

De asemenea, se evaluează pagubele din teren din mai multe localități dâmbovițene. Echipaje de pompieri acționează în Moreni, Ulmi și Răzvad pentru evacuarea apei. Peste 50 de gospodării au apa în curte, în 10 locații sunt afectate beciurile și în 3 cazuri apa a pătruns în casă.

În teren acționează peste 40 de pompieri cu 10 autospeciale și 8 motopompe pentru evacuarea apei. Din fericire nu au fost înregistrate victime.