You are currently viewing Romanian House Mafia în colaborare cu Jade Shadi și Nadja lansează un nou remake al piesei „Peaches”

Romanian House Mafia în colaborare cu Jade Shadi și Nadja lansează un nou remake al piesei „Peaches”

Romanian House Mafia lansează, în colaborare cu Jade Shadi și Nadja, un remake al celebrului hit „Peaches”, cântat de Justin Bieber. Încă de la primele secunde, piesa îți oferă un vibe de vară perfect pentru nopțile lungi și pline de aventură alături de prieteni.

video
play-rounded-fill

Jade Shadi reprezintă un proiect dedicat muzicii house, născut din dorința de libertate, de dans și de exprimare. Acest proiect a fost creat cu scopul de a experimenta cât mai multe zone ale muzicii house, unul dintre scopurile principale fiind acela de a inspira la rândul său alți pasionați de muzică.

Nadja reprezintă un proiect muzical ce s-a conturat în timp, în urma experiențelor trăite în cadrul celor mai mari și mai importante festivaluri din țară. Pasiunea pentru muzică și dorința de a cunoaște cât mai multe dintre secretele producției muzicale au condus către realizarea acestui concept artistic.

Sub label-ul Romanian House Mafia a reușit să lanseze piese în colaborare cu nume cunoscute din industria muzicală românească. Lansări precum „Spend The Night” în colaborare cu Gran Error și Bastien sau „Paris to London” featuring INNA au reușit să-și facă loc în playlist-urile iubitorilor de muzică dance și deep house.