You are currently viewing Proiectul muzical Gran Error revine cu o nouă piesă – „Shukar”

Proiectul muzical Gran Error revine cu o nouă piesă – „Shukar”

Băieții de la Gran Error revin în atenția publicului cu o nouă lansare – „Shukar”, piesă al cărui beat te va provoaca să dansezi din primele secunde.

video
play-rounded-fill

 

Pentru piesa „Shukar”, Marcel Botezan, Sebastian Barac și Alex Cotoi au lucrat atât pentru producția finală cât și pentru compunerea versurilor și a liniei melodice alături de Minelli.

Una dintre cele mai de succes lansări ale lui Gran Error este piesa – „Pa Mi” în colaborare cu Spania 99, care a reușit să ajungă pe locul 18 în topul Apple Dance Ro, în timp ce lansarea „Mezzanine” a ocupat poziția 7 în Apple Dance Ro și 47 în Ro All Genres. De asemenea, piesa „Slow Dance” a fost apreciată de iubitorii de muzică străini intrând în playlist-urile celor mai importante radiouri din Turcia precum: Pal Station Turkey, Pal Station Radio și Radio Fenomen.

Marcel Botezan și Sebastian Barac, duo-ul producătorilor ce se află în spatele proiectului Gran Error, sunt de asemenea reprezentanții proiectului Play & Win, prin care au produs numeroase hituri internaționale pentru artiști ca INNA, Antonia sau Flo Rida. De asemenea, au participat la producții pe care au cântat artiști ca Akon (Hypnotized), Nikki Minaj & Nick Jonas (Bom Bidi Bom). Cei doi au fost premiați, de-a lungul carierei, cu peste 30 de premii și nominalizați pentru peste 50 de distincții.