You are currently viewing Dâmbovița Mall găzduiește expoziția de sculpură metalică ”Între vis și fantezie”

Dâmbovița Mall găzduiește expoziția de sculpură metalică ”Între vis și fantezie”

Dâmbovița Mall iși deschide porțile pentru o expoziție inedită, marca Cristina Dinu. Cunoscută și ca „îmblânzitoarea fiarelor”, artista reușește să transforme chiar și cele mai dure materiale într-o operă de artă.

Cu metalele a făcut cunoștință în urmă cu vreo zece ani, când a început să meșterească pe la motociclete, mașini, făcând reparații diverse. Nu s-a îndurat de resturi, iar ceea ce alții ar fi dat fără să stea prea mult pe gânduri la „fier vechi“, pentru ea s-a transformat în materie primă.

Acum, nu este metal care să-i reziste, nu este bucată de fier care să-i apară în cale și care, ulterior, să nu capete o formă pe cât de armonioasă, pe atât de originală. Iar rezultatul îl puteți admira singuri, până pe 25 mai, la Dâmbovița Mall.

Vino în perioada 13-25 mai în Dâmbovița Mall să vezi cum metalul prinde formă, transformându-se în opere de artă în mâna unui artist talentat, Cristina Dinu.
Lasă-te inspirat și impresionat de sculpturile care par să prindă viață în cadrul unei expoziție inedite pe care nu trebuie să o ratezi: „Între vis și fantezie”, creații unice de sculptură metalică artizanală”, transmite echipa Dâmbovița Mall.

AUTOR: F.S.