You are currently viewing Reduceri, până la finalul lunii, pentru întreprinzătorii care se înscriu în  comunitatea Camerei de Comerț Dâmbovița

Reduceri, până la finalul lunii, pentru întreprinzătorii care se înscriu în comunitatea Camerei de Comerț Dâmbovița

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița se alătură acțiunilor organizate, pe 29 mai, pentru marcarea Zilei Întreprinzătorilor din România. Cu acest prilej, instituția le oferă, până pe 31 mai, întreprinzătorilor dâmbovițeni, care se înscriu în Comunitatea membrilor CCIA un discount de 30% din cotizația aferentă anului în curs.

În fiecare an, în ultima duminică a lunii Mai, se organizează evenimente care marchează”Ziua Întreprinzătorilor din România, instituită prin Hotărârea nr. 546/10.09.1992.

Prin aceste evenimente, se recunosc meritele antreprenorilor români și eforturile pe care aceștia le depun pentru comunitate, dar totodată, se abordează subiecte de interes actual și viitor pentru mediul antreprenorial. Provocările ultimei perioade au fost adevărate lecții de viață. Întreprinzătorii au demonstrat că se pot adapta, mobiliza și acționa cu mult curaj și determinare”, scrie CCIA, pe pagina oficială de internet a instituției.

AUTOR: F.S.