You are currently viewing Elevii din Valea Voievozilor au donat banii strânși de ei Secției de Îngrijiri Paliative din Târgoviște

Elevii din Valea Voievozilor au donat banii strânși de ei Secției de Îngrijiri Paliative din Târgoviște

Gest emoționant, făcut de elevii Școlii Generale Valea Voievozilor. Copiii au strâns bani din vânzarea ornamentelor confecționate de ei și i-au donat Secției de Îngrijiri Paliative din Târgoviște. Un loc în care fiecare gest contează, care are nevoie de ajutorul comunității și în care acești copii cu suflet mare au dat un exemplu și au adus o rază de speranță unor oameni greu încercați de boală, dar și echipei care se străduiește să le facă suferința mai ușoară.

Nu e niciodată prea târziu să învățăm de la ei! Cu sufletul curat și cu gânduri frumoase, copiii din Școala Generala Valea Voievozilor au confecționat ornamente de Paște, iar bănuții strânși de ei au fost donați Compartimentului Îngrijiri Paliative.
Bucuria lor de-a dărui a adus un strop de lumină în sufletul pacienților atât de greu încercați. Mulțumim copiilor, dar și adulților cu care au făcut echipă pentru îndeplinirea acestei lecții de viață”, scrie într-o postare Carmen Marcu, șefa Secției de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

AUTOR: F.S.