You are currently viewing Directorul CJAS Dâmbovița, întâlniri cu omologii din țară pe tema concediilor și a indemnizațiilor de asigurări sociale de sănătate

Directorul CJAS Dâmbovița, întâlniri cu omologii din țară pe tema concediilor și a indemnizațiilor de asigurări sociale de sănătate

Directorul general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița, Cristina Sima, a participat, astăzi, la un seminar pe tema modificărilor și a situațiilor care apar în practică, în domeniul concediilor și al indemnizațiilor de asigurări sociale de sănătate. Evenimentul a fost organizat de CJAS Prahova și a reunit reprezentanți ai instituțiilor omoloage din mai multe județe.

Astăzi, la invitația colegului meu Catalin Maguleanu, Director General la CAS Prahova, am participat la seminarul informativ cu tema “Concedii și indemnizații de asigurări sociale de sănătate”, eveniment organizat de Casa Județeană de Asigurări Sociale de Sănătate Prahova.
La eveniment au participat directorii generali ai Caselor de Asigurări Sociale de Sănătate din mai multe județe, respectiv Ilfov, Buzău, Brăila, Giurgiu, dar și reprezentanți ai mediului de afaceri de pe raza județului Prahova.
Mulțumiri Catalin Maguleanu pentru inițiativă, organizare și implicare”, scrie Cristina Sima, într-o postare, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.