You are currently viewing Bacalaureat fără evenimente, până acum, în Dâmbovița. Astăzi, se desfășoară proba la alegere a profilului şi specializării

Bacalaureat fără evenimente, până acum, în Dâmbovița. Astăzi, se desfășoară proba la alegere a profilului şi specializării

Prima sesiune a examenului de Bacalaureat continuă, miercuri, cu proba la alegere a profilului şi specializării, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Absolvenţii de liceu din partea minorităţilor naţionale vor susţine, mâine, proba la Limba şi literatura maternă.

Conform datelor înregistrate şi transmise de comisiile judeţene/comisia ISMB de organizare a examenului de Bacalaureat, 126.454 de absolvenţi de liceu (111.329 din promoţia curentă şi 15.125 din seriile anterioare) s-au înscris pentru a susţine probele (integral sau parţial, în funcţie de rezultatele obţinute în sesiunile anterioare şi recunoscute ca atare).

Ieri, la proba obligatorie a profilului, în centrele de examen din județul Dâmbovița, au fost prezenți la examen 2644 de candidați, iar 77 au absentat. La fel ca la proba de la Limba română, nu a existat nicio tentativă de fraudă a examenului și deci niciun elev eliminat.

AUTOR: F.S.