You are currently viewing Dragoș Popescu și-a găsit REPER-ul…dar nu în USR

Dragoș Popescu și-a găsit REPER-ul…dar nu în USR

Senatorul dâmbovițean Dragoș Popescu, cunoscut pentru implicarea în probleme de mediu, pleacă de la USR. Acesta a anunțat, astăzi, printr-o postare, că se va alătura noului partid al lui Dacian Cioloș, REPER. Popescu spune că intenționează să-și continue proiectele începute în partidul care l-a propulsat în parlament, în scopul construirii „unei Românii mai bune pentru noi și generațiile ce vor urma”.

Drumul meu în politica altfel a început ca membru PLUS, un partid nou, deoarece am crezut și cred că și în România politica poate să fie făcută pentru cetățeni. Onest, cinstit, curat. Am valori democratice, principii solide și nu pot face compromisuri doar de dragul unor funcții vremelnice. Cred că menirea oamenilor politici este de a găsi soluții pentru ca România să devină mai bună.

Vreau să contribui la proiectul politic REPER cu încredere într-un leadership bazat pe profesionalism și spirit de echipă. Scopul meu rămâne construirea unei Românii mai bune pentru noi și generațiile ce vor urma.

Voi continua să lucrez pe problemele care m-au preocupat și în această primă jumătate a mandatului de senator: calitatea mediului, accesibilizarea și transparentizarea datelor publice, reforma instituțională, cu angrenarea în procesele de decizie și de elaborare a politicilor publice a societății civile, a experților și a mediului de afaceri.

Alături de colegii mei Ramona Strugariu Dragoș Pîslaru Dacian Cioloş Dragoș Tudorache Alin Mituța Cosmin Poteraș Cristina Rizea Alin Prunean ne propunem să construim un REPER european mai bun pentru România”, preciează Dragoș Popescu, într-o postare publicată, în urmă cu puțin timp, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.