You are currently viewing O înotătoare a leșinat în bazin, la Campionatele Mondiale de la Budapesta. A fost salvată de antrenoarea ei

O înotătoare a leșinat în bazin, la Campionatele Mondiale de la Budapesta. A fost salvată de antrenoarea ei

Înotătoarea americană Anita Alvarez (25 de ani) a leșinat în bazin la finalul probei de înot artistic liber de la Mondialele de natație din Budapesta. Antrenoarea Andrea Fuentes (39) a sărit în apă pentru a o salva.

Miercuri seara, imediat după finalul ultimului act la proba de înot artistic liber de la Campionatele Mondiale de natație, una dintre înotătoare a leșinat în bazin.

Americanca Anita Alvarez, a 7-a clasată, și-a pierdut conștiența și s-a scufundat în bazin. Aceasta a fost salvată de antrenoarea sa, Andrea Fuentes, care a avut prezență de spirit și a plonjat în bazin, reușind să o scoată la suprafață.

Anita Alvarez a stat aproximativ 10 secunde sub apă înainte de a fi readusă la suprafață, potrivit publicației italiene Il Messaggero.

Aceasta a leșinat și anul trecut, la o sesiune de calificări. Ea va fi supusă unui control medical amănunțit.

Anita Alvarez a obținut al 7-lea rezultat în finala probei de înot artistic liber, 87.6333 puncte, 7.7334 sub medaliata de aur Yukiko Inui, din Japonia.

Podiumul a fost completat de ucraineanca Marta Fiedina și de Evangelia Platanioti, din Grecia.

Editor: Adrian G.