You are currently viewing Una dintre cele mai iubite librării din România și-a deschis, astăzi, porțile, la Dâmbovița Mall

Una dintre cele mai iubite librării din România și-a deschis, astăzi, porțile, la Dâmbovița Mall

Vești bune pentru cei care iubesc lectura și obiectele de papetărie. Cărturești, una dintre cele mai iubite librării din România și-a deschis, astăzi, porțile, la Dâmbovița Mall. Este primul spațiu cu acest specific deschis în centrul comercial dâmbovițean, iar primii o mie de clienți care-i vor trece pragul vor primi un premiu de bun venit.

”Un nou spațiu dedicat pasiunilor voastre s a deschis în Dâmbovița Mall!
Cărturești vă așteaptă din 4 august cu lucrurile care fac viața mai frumoasă: cărți, muzică, ceaiuri, jocuri și jucării, gadgeturi și accesorii pentru o mulțime de hobby-uri, de la desen, gastronomie și ciclism la călătorii și arhitectură.
În plus: primii 1.000 de cititori primesc cadou o carte sau un ceai, la alegere.
Sărbătoarea lecturii începe în Cărturești! Carte diem!”, anunță echipa Dâmbovița Mall.

De mai bine de două decenii, Cărturești redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie. Aici găsim mai mult decât cărți, iar o vizită în oricare dintre ceea ce cu greu putem numi magazine, este o experienţă în sine. Pe lângă o selecție foarte bogată de cărţi, muzică şi filme de artă, Cărturești oferă și o colecție fină de ceaiuri aromate și cele mai inspirate și deștepte cadouri: accesorii de lectură sau de ceai, decoraţiuni, obiecte de design, gadgeturi şi produse ingenioase.

AUTOR: F.S.