You are currently viewing Carmen Holban, mesaj de Ziua Mondială a Farmacistului: în numele dâmbovițenilor, vă mulțumesc pentru că aveți grijă de sănătatea noastră

Carmen Holban, mesaj de Ziua Mondială a Farmacistului: în numele dâmbovițenilor, vă mulțumesc pentru că aveți grijă de sănătatea noastră

Ziua Mondială a Farmacistului este aniversată în fiecare an în 25 Septembrie, prilej prin care îi sărbătorim pe toți farmaciștii și le mulțumim pentru implicarea și dedicarea de care dau dovadă în fiecare zi. Sărbătoarea a fost inițiată în anul 2000 de Federaţia Internaţională a Farmaciștilor, având ca obiectiv principal conștientizarea utilizării adecvate a medicamentelor, măsurilor preventive împotriva bolilor și dezvoltarea generală a sistemului de sănătate. Ziua Mondială a Farmacistului are ca temă, anul acesta, „Farmacia unită în acțiune pentru o lume mai sănătoasă”.

Cu acest prilej, deputatul Carmen Holban, le transmite un mesaj de mulțumire tuturor acelor care nu sunt alături în fiecare zi cu sfaturile și răbdarea lor.

Dragi farmaciști, de ziua dumneavoastră, vă urez un sincer La Mulți Ani!
Sunteți printre primii la care apelăm atunci când avem nevoie de ajutor și pentru toate acestea, în numele dâmbovițenilor, vă mulțumesc pentru că aveți grijă de sănătatea noastră.
Ați demonstrat, mai ales în ultimii doi ani, că sunteți un corp profesional pe care ne putem baza cu toată încrederea.
Vă doresc zile liniștite și pline de realizări!”, transmite Carmen Holban.

AUTOR: F.S.