You are currently viewing Victorie la scor pentru FC Pucioasa în disputa cu Astra Giurgiu! Meciul dintre cele două echipe a durat doar 47 de minute

Victorie la scor pentru FC Pucioasa în disputa cu Astra Giurgiu! Meciul dintre cele două echipe a durat doar 47 de minute

Victorie la scor pentru FC Pucioasa în etapa a 8-a a Ligii a 3-a! În fața propriilor fani, echipa pregătită de Vasile Bîrdeș a dat de pământ cu fosta campioană a României Astra Giurgiu.

În disputa cu giurgiuvenii, dâmbovițenii s-au impus cu un neverosimil 12-0, iar unul dintre goluri a fost marcat de portarul Ghițescu dintr-un penalty. Alți marcatori ai Pucioasei în disputa cu Astra au fost Croitoru (2), Samoilă, Fuiorea, Nisipeanu (2), Ciobanu, Calofir (3) și Marina. De asemenea, până să înscrie din penalty, cu două minute mai înainte, portarul Ghițescu a mai irosit un penalty.

În repriza a doua, Astra a evoluat în 7 jucători, patru dintre aceștia rămânând la vestiare. În minutul 47, unul dintre giurgiuveni se accidentează și astfel arbitrul a fost nevoit să fluiere finalul jocului.

Împotriva Astrei, Pucioasa a folosit în teren o formulă de echipă alcătuită din Ghițescu – Petre, Marina, Diță, Ciobanu – Samoilă, Enache, Fuiorea, Croitoru – Nisipeanu, Calofir. Au mai intrat pe teren Budoiu, Călin, Nanciu, Căpraru și Călin.

Cu 11 puncte acumulate, Pucioasa a urcat pe locul 7 în Seria C4. Etapa viitoare, dâmbovițenii vor întâlni pe CS Dinamo București.

M.I.