You are currently viewing Voleibalistele de la CSM Târgoviște debutează, miercuri seara, în Liga Campionilor. Primul duel va fi împotriva lui Eczacibasi Dynavit Istanbul

Voleibalistele de la CSM Târgoviște debutează, miercuri seara, în Liga Campionilor. Primul duel va fi împotriva lui Eczacibasi Dynavit Istanbul

Ziua de miercuri va fi una de referință pentru echipa de volei feminin CSM Târgoviște. Formația dâmbovițeană va susține primul joc în grupele Ligii Campionilor.

Debutul vicecampioanei României în cea mai puternică întrecere intercluburi continentală va avea loc în deplasare. Mâine seară, de la ora 18.00, în primul duel al Grupei E, CSM o va înfrunta pe Eczacibasi Dynavit Istanbul, într-un extrem de greu.

În competițiile internaționale gruparea turcă are un palmares foarte bun, câștigând de două ori Campionatul Mondial al cluburilor, în 2015 și 2016, iar în competițiile europene a obținut Cupa CEV în 1999, 2018 și 2022.

Totodată, în a est sezon, în Superliga din Turcia, Eczacibasi a bifat 9 victorii din 9 meciuri, la care se mai adaugă și 3 victorii în Cupă.

Acasă, în primul joc din grupele Ligii Campionilor, CSM va evolua pe 21 decembrie, împotriva polonezelor de la Chemik Police.

M.I.