You are currently viewing Managerul spitalului Găești îi invită pe dâmbovițeni să-i scrie ce probleme întâmpină în unitatea medicală pe care o conduce

Managerul spitalului Găești îi invită pe dâmbovițeni să-i scrie ce probleme întâmpină în unitatea medicală pe care o conduce

Unitățile medicale din România continuă să fie o mare sursă de nemulțumiri și neplăceri, pentru pacienți. Chiar dacă, la capitolul dotări, s-au făcut pași importanți în ultimii ani, atitudinea cadrelor medicale și timpii mari de așteptare reprezintă o problemă pentru cei care au nevoie de servicii medicale și aparținătorii lor. „Cunosc foarte bine lucrurile rele din spitalul pe care îl conduc”, precizează în acest sens managerul Spitalului Găești. Laurențiu Belușică spune că are o listă de probleme, pe care le va soluționa și îi invită pe cetățeni să o compleze, „comunicându-mi, în scris ce vă deranjează”.

Dar în câteva lucruri puteți avea înțelegere și puteți ajuta.
1. Aparatele CT și RMN nu au aripi și nu pot sa fie instalate peste noapte. Se afla în construcție la firma Simens, vor fi aduse în luna aprilie. Vor intra în avizări și probe, nu știu cât o sa dureze. Îmi doresc sa lucreze 24/24 si 7/7. Vor fi proceduri exacte, nu sperați ca venind la spital veți face „CT, din cap în picioare”, în primele 10 minute.
2. Dacă aduceți pe cineva la CPU părăsiți camera in cel mai scurt timp posibil și rămâneți în zona.
3. Dacă veniți în vizita la un pacient puteți sta oricât cu el, dar numai în curte sau în holurile de la capătul culoarelor. Este exclus sa stați peste noapte sau mai mult de zece minute în salon. Excepțiile de la aceasta regula sunt strict de natura medicală și nu sentimentala, și sunt acceptate de catre medicul curant al fiecărui pacient.
Plecati obligatoriu de lângă un pacient căruia i se aplica o procedura. Îi faceți foarte mult rău. Excepțiile sunt la fel, de natura medicală și nu sentimentală”, precizează managerul spitalului dâmbovițean.

AUTOR: F.S.