You are currently viewing Bărbați depistați de polițiști în timp ce transportau ilegal material lemnos, la Băleni și Comișani!

Bărbați depistați de polițiști în timp ce transportau ilegal material lemnos, la Băleni și Comișani!

În urma efectuarii unor razii,  polițiștii au depistat mai multe persoane care transportau ilegal lemne, aceștia fiind sacționați drastic de către oamenii legii:

Pe drumul județean 711, în localitatea Băleni, un bărbat, de 31 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce transporta 1.49 m³ de material lemnos, fără a deține licență de transport. Polițiștii au reținut plăcuțele cu număr de înmatriculare și au dispus măsura suspendării dreptului de utilizare a autoutilitarei pentru 6 luni.

Pe drumul județean 711, în localitatea Comișani, un bărbat, de 45 de ani, a fost surprins de polițiști în timp ce transporta 1.23 m³ de material lemnos, fără a deține licență de transport. Față de acesta a fost dispusă măsura reținerii plăcuțelor cu număr de înmatriculare și suspendarea utilizării autoutilitarei pentru 6 luni.

Tot pe drumul județean 711, în localitatea Comișani, un tânăr de 22 de ani, a fost depistat transportând 2.00 m³ de material lemnos, fără a deține licență de transport. Și în acestă situație, polițiștii au reținut plăcuțele cu număr de înmatriculare și au dispus suspendarea dreptului de utilizare a autoutilitarei pentru 6 luni.

IPJ DÂMBOVIȚA