You are currently viewing Razii ale polițiștilor dâmbovițeni pentru creșterea siguranței în trafic. Au fost aplicate numeroase sancțiuni contravenționale!

Razii ale polițiștilor dâmbovițeni pentru creșterea siguranței în trafic. Au fost aplicate numeroase sancțiuni contravenționale!

La data de 14 februarie a.c., în intervalul orar 08⁰⁰-16⁰⁰, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, pe raza județului Dâmbovița! Astfel, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale conducătorilor de autovehicule destinate transportului de marfă sau de persoane, dintre care 5 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 10 pentru neportul centurii de siguranță. Alte 5 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 69/2012 și 5 pentru încălcarea prevederilor O.G. nr. 15/2002.

Totodată, polițiștii au constatat 3 infracțiuni, au reținut 2 permise de conducere, unul pentru consumul de alcool și unul pentru încălcarea regimului legal de viteză, și au retras 5 certificate de înmatriculare.

IPJ DÂMBOVIȚA