You are currently viewing VIDEO: Razii record ale polițiștilor dâmbovițeni! Amenzi în valoare de peste 100.000 lei!

VIDEO: Razii record ale polițiștilor dâmbovițeni! Amenzi în valoare de peste 100.000 lei!

Peste 400 de sancțiuni aplicate, 10 infracțiuni la regimul rutier constatate, 16 permise de conducere reținute și 21 certificate de înmatriculare retrase sunt câteva dintre rezultatele obținute de polițiști în urma unei razii organizate în cursul serii de 25 februarie a.c.!

În cursul serii de 25 februarie a.c., peste 200 de polițiști de la ordine publică, rutieră, investigații criminale, structura de arme, explozivi și substanțe periculoase, investigarea criminalității economice și criminalistică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au participat la o razie, organizată pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională și penală, reducerea riscului rutier, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în județ.

În cadrul activităților din teren, polițiștii au constatat 10 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice și au aplicat 486 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 108.120 de lei.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale, 454, au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 16 permise de conducere și au retras 21 de certificate de înmatriculare.

În cadrul raziei, polițiștii au fost sprijiniți de efective de jandarmi și de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

IPJ DÂMBOVIȚA

play-rounded-fill