You are currently viewing Claudia Gilia, prefect: Am solicitat, în ședința de Colegiu Prefectural, transparență decizională și o mai mare disponibilitate în ce privește comunicarea cu dâmbovițenii

Claudia Gilia, prefect: Am solicitat, în ședința de Colegiu Prefectural, transparență decizională și o mai mare disponibilitate în ce privește comunicarea cu dâmbovițenii

Astăzi, a avut loc ședința Colegiului Prefectural în cadrul căreia a fost adoptată „Hotărârea privind aprobarea Planului de acțiuni al Județului Dâmbovița pe anul 2023” și a fost prezentată evoluția principalilor indicatori, inclusiv în baza rezultatelor celor două recensăminte desfășurate în țara noastră.

În final, prefectul județului, Claudia Gilia, le-a reamintit șefilor de deconcentrate prezenți la întâlnire că dorește mai multă transparență în relația instituțiilor cu cetățenii, dar și mai mult interes din partea directorilor, pentru problemele oamenilor.

Am solicitat, astăzi, tuturor celor prezenți, transparență decizională și o mai mare disponibilitate în ce privește comunicarea cu dâmbovițenii. Toate acțiunile noastre trebuie să vină în sprijinul oamenilor. Toți cei aflați în slujba cetățenilor trebuie să cunoască problemele de la firul ierbii și să caute cele mai bune soluții pentru a îmbunătăți viața comunității noastre. Împreună, prin comunicare și solidaritate, suntem cei care putem schimba viața oamenilor în bine.

Le-am atras atenția, celor implicați, că planurile sună foarte bine pe hârtie – dar ele vor trebui puse în aplicare începând de astăzi. I-am asigurat de întreaga mea deschidere și colaborare. Ei știu că dacă vor întâmpina probleme – vor avea o ușă mereu deschisă la Instituția Prefectului. Avem foarte multe oportunități de a finanța proiecte din educație, sănătate, mediu, infrastructură – trebuie să profităm de ele și să atragem cât mai mulți bani din programe europene și naționale”, a precizat Claudia Gilia.

AUTOR: F.S.