You are currently viewing Reprezentanții firmelor care vor realiza lărgirea la 4 benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște au făcut, astăzi, prima vizită pe teren, alături de autoritățile județene

Reprezentanții firmelor care vor realiza lărgirea la 4 benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște au făcut, astăzi, prima vizită pe teren, alături de autoritățile județene

Lărgirea la 4 benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște, un obiectiv de mare importanță pentru județul Dâmbovița, merge mai departe. Conducerea județului Dâmbovița s-a întâlnit, astăzi, cu secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, și cu reprezentanții firmelor câștigătoare ale contractului.

Aceștia au făcut și prima vizită în teren pe traseul dintre Bâldana și Târgoviște, iar dialogul avut în această după-amiază la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, deosebit de constructiv, s-a axat pe importanța economică și socială pe care DN71 o are pentru județul Dâmbovița, dar și pentru întreaga regiune.

Vă reamintesc faptul că asocierea de firme care a câștigat licitația publică va moderniza tronsonul cuprins între Bâldana și Târgoviște, prin lărgirea lui la 4 benzi de circulație. Sectorul de drum are o lungime de 44,13 km și este prevăzută construirea și/sau modernizarea a 4 poduri și a unui pasaj pe traseul drumului național. Durata contractului, care are o valoare de aproximativ 1.000.000.000 de lei (TVA inclus), este de 34 de luni, iar din această perioadă 12 luni sunt alocate pentru proiectare și 22 luni pentru execuția lucrărilor”, precizează președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane, persoane în picioare şi copac

AUTOR: F.S.