You are currently viewing Virgil Guran, mesaj de 8 martie: Vă mulțumim că ne sunteți un partener de încredere și vă suntem recunoscători pentru iubirea necondiționată!

Virgil Guran, mesaj de 8 martie: Vă mulțumim că ne sunteți un partener de încredere și vă suntem recunoscători pentru iubirea necondiționată!

Bărbații, fie ei artiști, IT-iști, oameni de afaceri, sau politicieni recunosc deopotrivă, poate astăzi mai mult decât oricând, importanța sprijinului oferit de doamnele din viața lor. Pentru că, nu degeaba se spune că „în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică”, după cum reamintește și senatorul liberal de Dâmbovița, Virgil Guran.

8 martie este o zi specială, pe care o dedicăm ființelor dragi din viața noastră, femeilor care ne sunt alături pas cu pas, ne aduc bucurie și alinare și ne fac viața frumoasă.
În familie, în societate, în afaceri sau la conducerea unei instituții, femeia reprezintă stabilitatea, intuiția, curajul și disciplina. Nu degeaba se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică.
Vă mulțumim că ne sunteți un partener de încredere și vă suntem recunoscători pentru iubirea necondiționată!
La mulți ani! Să aveți o primăvară frumoasă, un an cu împliniri, pace și prosperitate!”, transmite Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița.

AUTOR: F.S.