You are currently viewing „Anotimpurile materiei”, o nouă expoziție a pictorului Mihai Șerbănescu, va fi vernisată sâmbătă, la Muzeul de Artă Ploiești

„Anotimpurile materiei”, o nouă expoziție a pictorului Mihai Șerbănescu, va fi vernisată sâmbătă, la Muzeul de Artă Ploiești

Apreciatul pictor dâmbovițean, Mihai Șerbănescu, profesor la Școala de Arte Octav Enigărescu din Târgoviște, artist complet și complex, revine cu o expoziție plină de sensibilitate. Operele sale sunt găzduite, de această dată, de Muzeul Județean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”.

Vernisajul expoziției lui Șerbănescu, „Anotimpurile materiei”, coincide, nu întâmplător, cu lansarea, în aceeași locație, a volumului „Paștele cailor”, ce o are ca autor pe Anda Mihaela Miroiu și care este ilustrat tot de pictorul târgoviștean. Dublul eveniment va avea loc sâmbătă, 18 martie 2023, la ora 13.oo.

Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala București, Mihai Șerbănescu a primit numeroase premii și distincții, cu ocazia zecilor de expoziții organizate în țară și în străinătate. În 2003, președintele României i-a acordat Ordinul „Meritul cultural gradul I”.

AUTOR: F.S.