You are currently viewing Potențial Cons, firmă cu o îndelungată tradiție a lucrărilor de calitate, a realizat transformarea Grădiniței „Rază de Soare”, din Târgoviște

Potențial Cons, firmă cu o îndelungată tradiție a lucrărilor de calitate, a realizat transformarea Grădiniței „Rază de Soare”, din Târgoviște

Cea mai mare grădiniță din județul Dâmbovița a devenit una dintre cele mai moderne unități de învățământ preșcolar din țară. Lucrările la „Rază de Soare” au fost realizate de una dintre cele mai prolifice firme de construcții civile și industriale din județ, care și-a pus amprenta asupra mai multor lucrări importante pentru comunitate.

De altfel, patronul societății, Ioan Folescu, a fost prezent, astăzi, alături de autoritățile locale, județene și de reprezentanții ADR Sud Muntenia, pentru a vizita obiectivul, la finalizarea lucrărilor.

Asistăm la un moment deosebit pentru județul Dâmbovița, nu doar pentru municipiul Târgoviște. Au fost finalizate lucrările celei mai mari grădinițe din județul nostru. Este un lucru deosebit pentru municipiul Târgoviște și județul nostru să avem o astfel de investiție realizată cu bani europeni și bineînțeles, cofinanțare din partea Primăriei municipiului Târgoviște, fapt pentru care vreau să-l felicit pe domnul primar, Daniel Cristian Stan, să felicit aparatul administrativ al Primăriei municipiului Târgoviște și în același timp, pe domnul director ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat, care a oferit o mână de ajutor pentru această investiție, dar și pentru celelalte proiecte din județul nostru care au fost demarate prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Felicit și constructorul pentru lucrările deosebite pe care le-a realizat aici, acest proiect nu a fost unul ușor, dar este unul deosebit de important…”, a precizat președintele CJD, Corneliu Ștefan, cu acest prilej.

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare şi interior

La finalul intervențiilor, care au presupus reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor, cei peste 300 de preșcolari înscriși se pot bucura de o unitate de învățământ modernă, care oferă cele mai bune condiții pentru desfășurarea activităților educative. În plus cei mici vor avea la dispoziție și un loc de joacă modern și spații verzi reamenajate. Unitatea dispune și de o bucătărie complet utilată, spălătorie ultra dotată, cameră frigorifică, dar și de lift pentru transportul mâncării.

AUTOR: F.S.