You are currently viewing A început asfaltarea DN7 de la intrarea în județul Dâmbovița, până la întrarea în orașul Găești

A început asfaltarea DN7 de la intrarea în județul Dâmbovița, până la întrarea în orașul Găești

Vești bune pentru șoferi. A început asfaltarea DN7, de la intrarea în județul Dâmbovița, prin comunele Valea Mare, Crângurile, Gura Foii și până la întrarea în orașul Găești.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi drum

„A început asfaltarea DN7 de la intrarea în județul Dâmbovița, comuna Valea Mare, comuna Crangurile , comuna Gura Foii și pana la întrarea în orașul Gaesti, rezolvand astfel o mare nemulțumire a șoferilor privind calitatea drumului. Multumim domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Stefan , președinte al PSD DÂMBOVIȚA, pentru susținerea și pentru răspunsul prompt la solicitările primarilor, cât și dlui ministru secretar de stat Ionut Savoiu, care ne-a dovedit încă o data implicarea rapidă în toate proiectele de infrastructură din județul nostru. Sunt mândru sa fac parte dintr-o echipa de oameni tineri, implicați, muncitori și serioși. Echipa PSD Dâmbovița”, precizează primarul comunei Gura Foii, Radu Nicolae Georgescu.

Ar putea fi o imagine cu drum

AUTOR: F.S.