You are currently viewing Radu Popa: La SCIA 7, liderii Industriei Smart City din România se vor aduna pentru a celebra inovația și dezvoltarea sustenabilă și durabilă în comunitățile noastre

Radu Popa: La SCIA 7, liderii Industriei Smart City din România se vor aduna pentru a celebra inovația și dezvoltarea sustenabilă și durabilă în comunitățile noastre

Pe 30 martie, la palatul Parlamnetului va avea loc ediția cu numărul 7 a Galei Smart City Industry Awards. SCIA este evenimentul care oferă recunoaștere celor mai bune, inovative și inedite proiecte realizate în comunitățile din România. Industria Smart City din România a continuat să se dezvolte într-un ritm accelerat, ajungând la peste 1000 de proiecte și inițiative. La evenimentul care va reuni comunități, companii, instituții și experți va participa și deputatul de Dâmbovița, Radu Popa.

„La SCIA 7, liderii Industriei Smart City din România se vor aduna pentru a celebra inovația și dezvoltarea sustenabilă și durabilă în comunitățile noastre. Dacă sunteți pasionați de acest domeniu, nu ratați Gala Smart City Industry Awards, evenimentul anului 2023 pentru această industrie.

Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitație, așa că nu uitați să vă înregistrați pe site-ul scia.ro pentru a primi invitația – și mai mult decât atât, intrarea este gratuită!

Evenimentul va avea loc pe 30 martie, iar agenda completă și informațiile detaliate despre participanți sunt disponibile pe site-ul oficial scia.ro. Așadar, nu pierdeți ocazia de a fi alături de cei mai importanți lideri din Industria Smart City și de a lua parte la o experiență unică și exclusivistă”, scrie Radu Popa, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.