You are currently viewing Carmen Holban: Soluțiile crizelor suprapuse care afectează întreaga lume vor veni doar ca urmare a unei strânse colaborări dintre bărbații și femeile care fac parte din arcul decizional

Carmen Holban: Soluțiile crizelor suprapuse care afectează întreaga lume vor veni doar ca urmare a unei strânse colaborări dintre bărbații și femeile care fac parte din arcul decizional

Palatul Parlamentului a găzduit, astăzi, dezbaterea „Viziunea femeilor lider pentru o Europă a egalității de șanse: reziliența – răspuns la multiplele crize cu care ne confruntăm”. La întânire au participat reprezentanți guvernamentali,  Avocatul Poporului, reprezentanți UNICEF, dar și deputatul dâmbovițean Carmen Holban, vicepreședinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați din Camera Deputaților. Aceasta subliniază, o dată în plus, importanța conlucrării dintre femeile și bărbații arcului guvernamental, pentru depășirea crizelor actuale.

Soluțiile crizelor suprapuse care afectează întreaga lume – criza energetică, alimentară, migraționistă, dar și războiul și traficul de persoane – vor veni doar ca urmare a unei strânse colaborări dintre bărbații și femeile care fac parte din arcul decizional.
Astăzi, la Palatul Parlamentului, din postura de vicepreşedintă a Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi din Camera Deputaților, am participat la dezbaterea „Viziunea femeilor lider pentru o Europă a egalității de șanse: reziliența – răspuns la multiplele crize cu care ne confruntăm”.
Ne-am bucurat să le avem alături pe Gabriela Firea – ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Renate Weber – Avocatul Poporului, Anna Riatti, reprezentanta UNICEF în România, și pe Rozália Ibolya Biró, președintă a Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților.
„DA, putem!” face pași mari în față și „DA, putem!” avea răspunsuri pertinente care să rezolve problemele tuturor, indiferent de gen, doar ca rezultat al egalității de șanse pe toate palierele sociale și economice”, transmite deputatul dâmbovițean.
AUTOR: F.S.