You are currently viewing Micii beneficiari ai Centrului de zi pentru copii cu autism și Sindrom Down „Sfânta Maria” s-au bucurat, astăi de un spectacol, marca Bellucci

Micii beneficiari ai Centrului de zi pentru copii cu autism și Sindrom Down „Sfânta Maria” s-au bucurat, astăi de un spectacol, marca Bellucci

Momente de bucurie nemăsurată, astăzi, pentru micii beneficiari ai Centrului de zi pentru copii cu autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”, din Târgoviște. Aceștia au urmărit, cu răsuflarea tăiată, un spectacol plin de veselie și culoare, prezentat de artiștii Circului Bellucci, aflat în aceste zile, la Târgoviște, în parcarea Dâmbovița Mall.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi mulţime

„Într-o atmosferă colorată de muzică, dans și lumină, cu gust de floricele de porumb și vată de zahăr, copiii  au savurat la maxim întregul spectacol de jonglerii și glume, cu măscărici sau bufoni și artiștii acrobați susținut de artiștii Circo Bellucci.
Mulțumim artiștilor Circului pentru bucuria deplină dăruită cu generozitate copiilor!”, transmite echipa centrului aflat în subordinea primăriei Târgoviște.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

AUTOR: F.S.