You are currently viewing Opt bărbați reținuți de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, după ce au bătut violent patru persoane

Opt bărbați reținuți de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, după ce au bătut violent patru persoane

La data de 25 aprilie a.c., în urma continuării cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de opt persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat 12 percheziții domiciliare, în comuna Cojasca, la activități fiind angrenați 60 de polițiști, 40 de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și 30 de jandarmi.

Cei în cauză sunt bănuiți că, la data de 22 aprilie a.c., pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, ar fi agresat fizic patru persoane.

Totodată, bănuiții ar fi pătruns fără drept într-o locuință, ar fi distrus trei ferestre și ar fi provocat distrugeri la trei autoutilitare.

Față de trei dintre persoanele reținute a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, urmând ca astăzi, 26 aprilie, celelalte cinci persoane să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Activitățile de cercetare penală continuă sub coordonate procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu.

IPJ DÂMBOVIȚA