You are currently viewing Directorul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița va fi invitatul lui Fuego, duminică, la TVR 2

Directorul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița va fi invitatul lui Fuego, duminică, la TVR 2

Paul Surugiu-Fuego prezintă, duminica, de la ora 15.00, la TVR 2, un show cu suflet, care îmbină poveştile de ieri şi de azi cu muzica exclusiv românească şi care aduce calitatea în prim plan. În această primăvară, echipa „Drag de România mea” a pregătit 10 gale unice, cu oameni foarte apreciați. Săptămâna aceasta, pe 7 mai, în cea de a șasea gală a sezonului, Fuego îl va avea în studio pe directorul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, tenorul Florin Georgescu.

Veți avea parte de duete, de momente live memorabile, de emoție, de proiecte unice, de reveniri și simțiri înalte, de lacrimi, de aduceri aminte și de lecții care să rămână. Momente de senzație a pregătit și tenorul Florin Georgescu, care va cânta alt gen decât cel care l-a consacrat, alături de taraful său, purtându-ne și în lumea de odinioară, dar și în lumea folclorului popular. Ne va povesti despre începuturile sale, despre cum a trecut de la o profesie la cea de artist pe marile scene ale lumii și ne va spune care este misiunea sa în fruntea culturii din Dâmbovița!
Florin Georgescu a renuntat la o cariera de tehnician metalurgist pentru a studia Conservatorul si ulterior a deveni solist al Operei Bucuresti. A cantat alaturi de cele mai mari nume, iar dupa Revolutie a stat peste patru ani in America, unde a cunoscut succesul pe marile scene, fiind aproape de artistii lumii. In prezent este managerul Centrului Judetean de Cultura Dambovita, de care se ocupa temeinic, canta si s-a mutat la locurile natale, in Pietrosita!”, prefațează TVR 2 emisiunea de duminică.

AUTOR: F.S.