You are currently viewing Ciolacu, despre reforma pensiilor speciale: voi veni cu lege de asumare a răspunderii în fața Parlamentului, astfel încât ori trece legea, ori plec eu acasă

Ciolacu, despre reforma pensiilor speciale: voi veni cu lege de asumare a răspunderii în fața Parlamentului, astfel încât ori trece legea, ori plec eu acasă

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a promis, vineri, că în mandatul său de premier va fi efectuată reforma pensiilor speciale, asta în cazul în care nu va fi realizată până la producerea rotativei guvernamentale.

Marcel Ciolacu a promis că ori va trece legea care privește reforma pensiilor speciale, ori va pleca acasă, în cazul în care proiectul legislativ nu va fi dus la bun sfârșit.

„Știți părea mea în ceea ce privește pensiile speciale. Sunt și un jalon, România nu are voie să piardă vreun euro din PNRR, cu atât mai puțin să piardă bani că nu a trecut jalonul și legea cu pensiile speciale”, a spus Ciolacu.

„Dacă ea va trece cât timp sunt președinte al Camerei nu e nicio problemă și avem deja feedback de la Comisie pe lege, că îndeplinește jalonul prins în PNRR.

Dacă nu, și avem neîndeplinit acest jalon și voi fi prim-ministru al României, voi veni cu lege de asumare a răspunderii în fața Parlamentului, astfel încât ori trece legea, ori plec eu acasă. Cred că am fost cât se poate de clar”, a mai spus Ciolacu.

Editor: I.F.A.