You are currently viewing A fost desemnat câștigătorul licitației privind lucrările la DN 71 Târgoviște – Sinaia

A fost desemnat câștigătorul licitației privind lucrările la DN 71 Târgoviște – Sinaia

Veste bună, pentru dâmbovițeni, în zi de mare sărbătoare. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, anunță că a fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea lucrărilor de modernizarea a DN 71 Târgoviște – Sinaia.

Contractul, care are o valoare de 1,15 miliarde de lei, fără TVA, va schimba total modul în care se va circula pe traseul care începe din nordul municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Pietroșița, Moroeni și se încheie la intersecția cu DN 1, în Sinaia.

Durata contractului, care va fi semnat în perioada următoare, este de 48 de luni: 12 luni de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor.
Acest obiectiv pe care ni l-am asumat vine în continuarea proiectului de lărgire la 4 benzi a DN 71 Bâldana – Târgoviște, tronsonul fiind deja la faza de proiectare.
Ambele proiecte sunt extrem de importante din punct de vedere economic și social atât pentru județul Dâmbovița, cât și pentru întreaga regiune”, subliniază Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.