You are currently viewing Ionuț Ghibanu a fost ales membru în Comitetul Director al Societății Naționale de Cruce Roșie

Ionuț Ghibanu a fost ales membru în Comitetul Director al Societății Naționale de Cruce Roșie

Societatea Națională de Cruce Roșie și-a ales, astăzi, conducerea. Județul Dâmbovițea este reprezentat la cel mai înalt nivel în cadrul organizației, în contextul în care vicarul eparhial, Ionuț Ghibanu, președintele Filialei Dâmbovița a Crucii Roșii, a fost ales membru în Comitetul Director. De asemenea, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, Camelia Șucu, a fost aleasă președinte al Societății Naționale de Cruce Roșie.

„Am avut onoarea de a fi ales membru al Comitetului Director și de aceea mă simt dator să mulțumesc filialei Dâmbovița care m-a susținut.
A fost o competiție serioasă în care s-a dovedit că Societatea este o organizație matură, alegându-și președintele dintre cei doi candidați: doamna Camelia Șucu și domnul Viorel Cataramă.
Se cuvine să mulțumim Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon care, în urma cu 18 ani, în calitate de președinte la nivel național a refăcut Statutul Crucii Roșii și, apoi, în ultimele două mandate, Majestații Sale Maragareta, Custodele Coroanei României, care ne-a condus exemplar și care ne-a ridicat prestigiul.
În final, mulțumesc Domnului Raul Pavelescu, directorul executiv al filialei noastre și domnului Gheorghe Popescu, fostul director, pentru sprijin și pentru încredere.
Alături de voluntarii noștri vom încerca să facem cât mai mult pentru oamenii aflați în suferințe și în nevoi, dar și pentru intervenția la dezastre.
Mult succes tuturor celor care au fost aleși astăzi”, urează Ionuț Ghibanu, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară, neguvernamentală, apolitică, bazată pe voluntariat, care oferă asistență de urgență, în caz de dezastre, precum și educație în domeniul sanitar în România.

AUTOR: F.S.