You are currently viewing Claudia Gilia, la Gala performanței în educația târgovișteană: Dumneavoastră, dragilor, sunteți eroii zilei de mâine!

Claudia Gilia, la Gala performanței în educația târgovișteană: Dumneavoastră, dragilor, sunteți eroii zilei de mâine!

Sala cinematografului Independența a găzduit, astăzi, cea de-a VII-a ediție a Galei performanței în educația târgovișteană, un tribut adus celor peste 450 de tineri merituoși și cadrelor didactice coordonatoare, care îi ghidează pe drumul performanței. Alături de cei care au obținut rezultate excepționale, în ultimul an școlar au fost felicitați de către prefectul județului, Claudia Gilia și părinții, care fac eforturi pentru ca tinerii să performeze, și care își aduc aportul la România de mâine.

„Pentru a ajunge la performanțele dumneavoastră sunt sigură că drumul nu a fost ușor. Pentru aceste rezultate foarte bune pe care le-ați obținut a trebuit să munciți foarte mult, să fiți pasionați de munca pe care ați făcut-o, indiferent dacă a fost română, matematică, geografie, istorie, sport, muzică, desen sau orice altă disciplină. Eu vreau să vă felicit pentru eforturile pe care le-ați făcut în mulți ani, pentru că ați ales să faceți aceste eforturi și să nu pierdeți timpul cu toate celelalte tentații ale zilelor noastre, și ele sunt multe și vor fi în permanență acolo, însă dumneavoastră ați ales calea performanței și pentru asta vă felicit. Vreau să îi felicit pe profesorii coordonatori pentru har, pentru pasiune, pentru dăruire, pentru toate emoțiile și grijile pe care și le-au făcut pentru voi la examenele pe care le-ați susținut. De asemenea, vreau să le mulțumesc părinților și să le transmit gândul meu de prețuire și de mulțumire pentru faptul că le sunteți alături și faceți eforturi deosebite pentru ca ei, să performeze. Și da, ei reprezintă viitorul comunității târgoviștene, viitorul acestei țări. Dumneavoastră, dragilor, sunteți eroii zilei de mâine! Vă felicit pe toți, mergeți pe acest drum al performanței în continuare pentru că Târgoviștea are nevoie de oameni pregătiți, performanți, pentru a deveni și mai frumoasă, pentru a deveni o comunitate și mai bună și mai dezvoltată, și România are nevoie de voi aici, acasă. Felicitări tuturor!”, a transmis prefectul județului Dâmbovița.

AUTOR: F.S.