You are currently viewing Aproape 200 de polițiști dâmbovițeni au asigurat siguranța rutieră în județul Dâmbovița! Peste 300 de sancțiuni au fost aplicate!

Aproape 200 de polițiști dâmbovițeni au asigurat siguranța rutieră în județul Dâmbovița! Peste 300 de sancțiuni au fost aplicate!

COMUNICAT DE PRESĂ

La data de 24 iulie a.c., peste 190 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de efective de la celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au continuat activitățile pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea victimizării persoanelor prin implicarea în evenimente rutiere.

Astfel, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii dâmbovițeni au intervenit în sprijinul cetățenilor pentru gestionarea a 24 de evenimente, dintre care 16 au fost sesizate prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgență.

Pentru încălcarea normelor legale, polițiștii au aplicat 347 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 76.860 de lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate pe tronsoanele de drum din județ, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, combaterii vitezei excesive și consumului de substanțe psihoactive sau alcool, polițiștii au acționat cu 7 aparate de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare.

Pentru nerespectarea regulilor de circulație, au fost reținute 8 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Și pe parcursul acestei zile, polițiștii dâmbovițeni vor continua activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice.

IPJ DÂMBOVIȚA