You are currently viewing Istanbul Street Food Festival, în weekend, la Dâmbovița Mall

Istanbul Street Food Festival, în weekend, la Dâmbovița Mall

De 3 ani, Dâmbovița Mall este destinația preferată pentru shopping și divertisment a dâmbovițenilor. Iar asta trebuie sărbătorit cum se cuvine, cu 3 zile pline de distracție, în parcarea 4-6 august. Iar în parcarea exterioară, se pregătește un regal culinar de neuitat la Istanbul Street Food Festival.

Atunci când mâncarea Mediteraneană si cea Turcească își dau intalnire in același loc, crează o explozie de arome și gusturi deosebite care te așteaptă să le descoperi. Festivalul unde veți găsi varietatea cea mai larga de fructe de mare, dulciuri turcești si preparate specifice bucătăriei turcești.

„Vă invităm să descoperiți o experiență gastronomica Mediteraneană Live, senzaționala unde vedeta va fi: “KING CRAB”. 🦀 alături de preparate precum: Creveți, Caracatiță, Paella, Pui de Balta, Homari, Rapane, Scoici, Fritto Mișto, Creveți în sos de unt și usturoi, Lobster, Raci, Langustine și multe altele…
Iar pentru iubitorii de dulciuri și juniori avem pregătite: Plăcinte Turcești Preparate Live, Baklavale (cea mai variata gamă), Tantuni, Înghețată Turcească.
Fanii grătarelor cu specific turcesc vor găsi  Kofte, Cotlet de berbecuț la grătar, Adana Kebab, Frigărui de pui/vită la grătar, Șiș Kebab.
Și multe alte surprize ce așteaptă să fie descoperite.
Atmosfera va fi întreținută de DJ pe tot parcursul evenimentului”, anunță organizatorii.

AUTOR: F.S.