You are currently viewing Vlăduț Niculae, primar Aninoasa: în timp ce unii își ascut armele electorale prăfuite, încercând mișelește să atragă în plasa promisiunilor mai ales segmentul de vârstă înaintată, noi muncim!

Vlăduț Niculae, primar Aninoasa: în timp ce unii își ascut armele electorale prăfuite, încercând mișelește să atragă în plasa promisiunilor mai ales segmentul de vârstă înaintată, noi muncim!

Fapte, mai mult decât vorbe! Acesta este sloganul după care se conduce tânărul primar al comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae. Edilul scrie într-o postare că, în ciuda celor care nu fac decât să se rezume la a lupta cu arme electorale prăfuite echipa sa continuă să muncească pentru o „Aninoasă Europeană”.

Nu am acceptat compromisuri, nu am permis nimănui să facă “jocuri” și deși îmi place dansul, nu am jucat după cum voiau unii să mai cânte.
Acum, în timp ce ei își ascut armele electorale prăfuite, încercând mișelește să atragă în plasa promisiunilor mai ales segmentul de vârstă înaintată, noi muncim!
Echipa primăriei Aninoasa este preocupată doar de dezvoltarea unitară a comunității noastre și de buna colaborare cu fiecare catățean, iar rezultatele încep să apară, pentru că niciodată în comuna noastră nu au fost proiecte care să vizeze simultan un număr atât de mare de străzi!
Începând de azi se lucrează pentru modernizare drumurilor din Comuna Aninoasa: Ion Petrescu, Căminului, Suseni, Popa Marin și Valea Mare!
În scurt timp vor urma Doctor Petrescu, Cișmea, Stânjeneilor, Mihai Eminescu, Izvor și Soarelui, iar Eroilor, #Salcâmilor, Constantin Pătru, Cerchez și Duzilor, sunt deja finalizate!
În același timp se lucrează la canalizare pe străzile Sasului, General Heruvim, Aleea Mănăstirii, Liniștii, Mărăcini, Pogoane, Ion Mihai, DS102, Constantin Manolescu, Vasile Lupu, Salcâmilor, Mihai Viteazul, Octav Enigărescu, Nicolae Brâncoveanu!
Vom continua, stradă cu stradă!
Aninoasa Europeană!”, scrie edilul pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.