You are currently viewing Radu Popa, despre scăderea prețurilor la 14 alimente de bază: această măsură reduce inflația și este un ajutor pentru românii cu venituri mici și medii

Radu Popa, despre scăderea prețurilor la 14 alimente de bază: această măsură reduce inflația și este un ajutor pentru românii cu venituri mici și medii

De la 1 august, au scăzut prețurile la 14 alimente care fac parte din coșul de cumpărături de bază, chiar până la 50% . O măsură care reduce inflația și este un ajutor pentru românii cu venituri mici și medii, este de părere deputatul PSD de Dâmbovița, Radu Popa, care a preluat mesajul ministrului Agriculturii, referitor la acest subiect.

„Măsura PSD se dovedește viabilă din punct de vedere economic, iar criticii care acuzau intervenția statului în economie și, timp de o lună, au desființat-o fără nicio bază, văd astăzi că au greșit!
Conform INS, inflația pe luna iunie a fost de 10,3%, deci scăderea prețurilor la alimentele de bază înseamnă o creștere reală a puterii de cumpărare a românilor.
Această măsură utilă va contribui și la reducerea inflației a cărei creștere a fost influențată de prețurile la energie și alimente!
Le mulțumesc tuturor pentru susținere, le mulțumesc reprezentanților lanțurilor de supermarket-uri și procesatorilor alături de care am lucrat la acest proiect, care astăzi a devenit o promisiune onorată a PSD și un sprijin real pentru români.”

AUTOR: F.S.