You are currently viewing În această seară, iubitorii muzicii clasice sunt invitați la Gala Laureaților Festivalului–Concurs Național de Muzică Clasică „Belcanto la Curtea Domnească”

În această seară, iubitorii muzicii clasice sunt invitați la Gala Laureaților Festivalului–Concurs Național de Muzică Clasică „Belcanto la Curtea Domnească”

La Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște, s-a desfășurat timp de două zile concursul din cadrul celei de-a II-a ediții a Festivalului–Concurs Național de Muzică Clasică „Belcanto la Curtea Domnească”. Un număr de 14 concurenți, veniți din toate colțurile țării pentru acest eveniment, și-au cântat măiestria, urmând ca astăzi, în urma jurizării, să aflăm câștigătorii, în cadrul Galei Laureaților, ce va avea loc lângă Turnul Chindiei, începând cu ora 18:00.

Un moment deosebit a fost organizat, aseară, în cadrul evenimentului, de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, pe Centrul Vechi din Târgoviște. Un cvartet de coarde a încântat publicul adunat în scuarul primăriei cu interpretarea deosebită a unora dintre cele mai cunoscute melodii de muzică clasică.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text

AUTOR: F.S.