You are currently viewing RESTART THE FUN: încă o lună de distracție la Ploiești Shopping City, cu premii și concursuri cu aer de vacanță

RESTART THE FUN: încă o lună de distracție la Ploiești Shopping City, cu premii și concursuri cu aer de vacanță

COMUNICAT DE PRESĂ

Odată cu începutul școlii, adolescenții și tinerii se pregătesc să se reîntâlnească cu prietenii, să-și împărtășească experiențele cool ale verii și să se bucure din nou, împreună, de momente distractive. Toamna nu este numai despre reînceputul școlii, este și despre reînceputul distracției cu prietenii și colegii de școală.

Sub conceptul Restart the Fun, în perioada 5-24 septembrie, Ploiești Shopping City activează pofta de distracție și susține experiențele în gașcă. Astfel, adolescenții au oportunitatea de a prelungi atmosfera de vacanță, cu o lună în plus, chiar în centrul comercial, unde au nenumărate opțiuni pentru a petrece timp de calitate: de la zona de foodcourt și terasă, la cinema, zone de relaxare și sesiuni super fun de shopping.

Câștigă premii pentru distracție cu aplicația SPOT

Până pe 24 septembrie, aplicația SPOT  le oferă șansa de a câștiga premii instant tuturor celor care se pregătesc de școală și fac cumpărături de minimum 200 lei pe două bonuri fiscale. Astfel, scanarea bonurilor de minimum 200 lei în secțiunea „Răzuiește și Câstigă” le poate aduce garantat clienților, în limita stocului disponibil, un premiu pentru distracție în mall. Prin tragere la sorți, aceștia intră automat în tragerea la sorți pentru 3 perechi de sneakers, în valoare totală de 3.000 lei, de la BUZZ STATION sau Sport Vision, premiu care poate fi împărțit cu prietenii din gașcă.

Mai multe detalii sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, Reserved, CROPP, House și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.