You are currently viewing Dâmbovițenii aflați în situații deosebite au primit ajutoare de urgență în valoare de 174.000 de lei, de la Guvern

Dâmbovițenii aflați în situații deosebite au primit ajutoare de urgență în valoare de 174.000 de lei, de la Guvern

Printr-o hotărâre adoptată la sfârșitul lunii august, Guvernul României a aprobat ajutoare de urgență pentru sprijinirea unor familii și persoane singure, aflate în situații de necesitate cauzate de incendii, inundații, situații deosebite determinate de starea de sănătate ori alte cauze care pot conduce la creșterea riscului de excluziune socială.

Printre beneficiarii acestui sprijin se află și 42 de dâmbovițeni din 21 de unități administrativ-teritoriale. Acestora li s-au alocat ajutoare de urgență care însumează 174.000 de lei. Sumele acordate unei persoane/familii au variat între 700 de lei și 10.000 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Instituția Prefectului Dâmbovița beneficiarii provin din următoarele localități: Târgoviște, Găești, Titu, Iedera, Bucșani, Bilciurești, Dragodana, Vișina, Vișinești, Văleni – Dâmbovița, Șotânga, Cornățelu, Crângurile, Raciu, Gura Ocniței, Runcu, Cojasca, Lungulețu, Malu cu Flori și Ulmi.

AUTOR: F.S.