You are currently viewing Mai mulți bărbați depistați conducând autoturismul fără drept, la Moțăieni, Poltlogi și Potlogi

Mai mulți bărbați depistați conducând autoturismul fără drept, la Moțăieni, Poltlogi și Potlogi

În cursul nopții din data de 04 septembrie 2023, polițiștii de la Poliția Municipiului Târgoviște – Biroul Rutier au depistat, în afara localității Bungetu, pe drumul național 71, un tânăr de 21 de ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

De asemenea, alți doi conducători auto, de 32 și 20 de ani, din Moțăieni și Potlogi, au fost surprinși de polițiști în timp ce ar fi condus autoturisme, deși nu ar fi deținut permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

IPJ DÂMBOVIȚA