You are currently viewing Au sosit primele 3 microbuze școlare din cele 51 pentru care CJD a depus solicitări către Guvern

Au sosit primele 3 microbuze școlare din cele 51 pentru care CJD a depus solicitări către Guvern

Vești bune, pentru elevii dâmbovițeni. Au sosit primele 3 microbuze școlare din cele 51 pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a depus solicitări către Guvernul României și care fie au fost aprobate, ori sunt în curs de aprobare.

Astfel, copiii din comunele Dobra, Vulcana Pandele și Văleni-Dâmbovița, care au nevoie de un transport pentru a ajunge la școală, vor avea, de la începutul noului an școlar, microbuze noi, sigure și moderne.

„Cât de curând, voi semna și contractul de furnizare a 31 de microbuze electrice de 8+1 și 16+1 locuri, proiect depus și aprobat spre finanțare prin PNRR. Valoarea acestora se ridică la 6.000.000 de euro.
De asemenea, în ultima ședință a Consiliului Județean Dâmbovița a fost aprobată participarea instituției pe care o conduc la programul derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, prin care vom achiziționa alte 17 microbuze școlare, electrice sau hibrid. Cererea de finanțare va fi de aproximativ 5.100.000 de euro”, precizează președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.