You are currently viewing Încep lucrările pentru realizarea sistemului de canalizare în satul Săcuieni

Încep lucrările pentru realizarea sistemului de canalizare în satul Săcuieni

Iei, la sediul Primăriei Gura Ocniței, primarul comunei a semnat contractul de execuție pentru sistemul de canalizare în satul Săcuieni. Valoarea acestei investiții este de 15.850.000 de lei, iar primarul comunei anunță că realizarea acesteia va implica un anumit grad de disconfort și face apel la răbdarea localnicilor.

„Ne-am angajat, ca edili ai comunei, cu sprijinul nemijlocit al Consiliului Județean Dâmbovița, în mod deosebit al președintelui acestei instituții – domnul Corneliu Ștefan, să dezvoltăm localitatea pe toate palierele calității vieții, să facem totul pentru confortul copiilor noștri, pentru prezentul și viitorul lor.
Știm cu toții că o comună cu infrastructura pusă la punct, în ton cu cerințele modernității și ale normelor europene, în afară de confortul sporit pe care ni-l asigură, deschide și porțile unor oportunități de atragere a investitorilor, a celor care, bazându-se pe condițiile oferite, aleg să se stabilească în localitatea noastră. Aducem plus valoare comunității noastre.
Stimați consăteni,
Va urma o perioadă oarecum dificilă pentru noi toți, ținând cont de faptul că deschiderea unui șantier de execuție a unei rețele de canalizare implică și disconfort. Sunt convins că vom fi cu toții răbdători, că vom înțelege că, fără acest efort, nu ne putem atinge dezideratul dorit, acela de a trăi în civilizație și confort.
Ca primar al comunei Gura Ocniței, vă mulțumesc pentru încredere, răbdare și susținere. Cu toții ne dorim un trai mai bun într-o comună frumoasă!”, transmite edilul, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.