You are currently viewing Ambasadorul Israelului în România, prezent astăzi în județul Dâmbovița

Ambasadorul Israelului în România, prezent astăzi în județul Dâmbovița

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a primit, astăzi vizita Excelenței Salea. Reuven Azar, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România. Aflat în județul nostru ca urmare a invitației comune pe care șeful administrației județene a semnat-o alături de Titus Corlățean, președinte al Comisiei pentru politică externă a Senatului României, ES a purtat discuții  pe teme importante pentru ambele părți și a aflat detalii despre turismul, industria de apărare, agricultura și parcurile industriale dâmbovițene.

„Principalul subiect l-a constituit deschiderea unor canale de comunicare între reprezentanții industriei de apărare din Dâmbovița și Israel, având în vedere cererea ridicată din sector, dar și presiunea comenzilor tot mai mari la care sunt supuse fabricile producătoare de muniție și tehnică militară.
De asemenea, în ceea ce privește dezvoltarea sistemului sanitar, a turismului și agriculturii, am convenit împreună cu Excelența Sa Reuven Azar să facilităm relația dintre mediul de afaceri dâmbovițean și departamentul economic al ambasadei, astfel încât să creștem aportul de capital israelian în județul Dâmbovița, prin înfrățirea județului nostru cu districte ale statului Israel.
Mulțumim pentru vizită Excelenței Sale Reuven Azar, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Israelului în România.
Cu siguranță relațiile noastre economice, sociale și culturale vor avea de câștigat ca urmare a întrevederii de astăzi”, transmite Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S.